Vakantiefoto’s Die Er Niet Uitzien Zoals Gepland

Gepubliceerd op 04/10/2021
Advertentie

Dus, weet je nog dat artikel over die vreselijke foto’s van verschrikkelijke tripjes dat je las en leuk vond? Dat is geweldig! Er bestaat nog een hoop meer van dat soort materiaal en dat kan je nu hier zien. Er is niemand op deze aardbol die niet een vakantie verdient. Ook wij zijn wel toe aan een vakantie of we er nou lang geen hebben gehad of net terug zijn gekomen met het vliegtuig. Hiervan zul je je vast wat beter voelen. Het zien van mensen die op vakantie gingen en een verschrikkelijke ervaring hadden.

Vacation Photos Went Horribly Wrong

Vakantiefoto’s Kwamen Er Verschrikkelijk Uit

Ze Had Het Bij Het Verkeerde Eind

Dit stel had een enorm misverstand terwijl ze een weekendje naar Parijs waren, wat resulteerde in één van de onaangenaamste foto’s. Vanuit het perspectief van zijn vriendin, knielde de man om zijn veters te strikken maar het bleek een huwelijksaanzoek te zijn.

She Got It Wrong

Ze Had Het Bij Het Verkeerde Eind

Gratis Snack

Dit stel was aan het vissen en de camera legde een geweldig moment vast. De man had een prachtige schar gevangen en stond klaar om op de foto genomen te worden om zijn prijs voor altijd vast te leggen. Net op dat moment pakte een hongerige zeehond zijn kans om een gratis maaltijd uit zijn handen te grissen. De vangst van de man ging naar de zeehond, wauw wat een foto!

Free Snack

Gratis Snack

Gevederde En Wollige Vrienden

Door reizen komen we in aanraking met nieuwe ervaringen, wat een groot goed is. Het ziet er naar uit dat deze vrouw meer ervaringen met wilde dieren kreeg dan ze had verwacht. Aan haar blik en de manier waarop ze de lama vastgrijpt te zien is ze niet erg dol op grote vogels. De arme lama lijkt net zo perplex als zij is.

Feathered And Furry Folks

Gevederde En Wollige Vrienden

Bilspleet

Op een familieuitje kan je de gekste dingen overkomen, dat is deels waarom het zo leuk. In deze hartverscheurende foto werden een vader en zoon verrast door een ballenknijper. De zelfverzekerdheid van de man is inspirerend, zelfs ongelooflijk, en als het er van de achterkant al zo oncomfortabel uitziet, zijn we al helemaal sceptisch over de voorkant.

Crack Up

Bilspleet

Bevroren

Het resultaat van superkoude lucht is deze foto!De jongedame in de foto was aan het ontspannen in een heetwaterbad toen ze haar natte haar de lucht in stak met -20 graden. Het eindresultaat is deze bijzondere haarsculptuur waarvan we hopen dat het niet al te veel pijn deed toen het weer smolt.

Frozen

Bevroren

Paniek

Als je je kinderen meeneemt op reis hoop je dat je samen herinneringen voor altijd en fijne foto’s kan maken. Wat vaak niet in acht wordt genomen is de stress en de vermoeidheid en af en toe een inzinking. De meiden hier lijken niet blij met het uitzicht. Deze foto bewaar je liever niet maar de herinnering blijft wel.

Brekadown

Paniek

Wie Is Die Ander?

Een foto die er verschrikkelijk uitkomt is niet fijn om te zien. In eerste instantie denk je dat er drie mensen op deze foto staan, waardonder een tweeling, maar als je beter kijkt zie je dat de “tweeling” één en dezelfde nek heeft!

Who's The Other One?

Wie Is Die Ander?

Aap Doet Zijn Ding

Deze ongelukkige man kreeg met een aap te maken, dat gebeurt hier wel vaker. Door cultuur en tradities mogen apen in sommige landen vrij rondlopen. De man wilde misschien een aap zien maar toch zeker niet van zo dichtbij. Het is een bijzondere foto die nog jaren mensen aan het lachen zal krijgen.

Monkey Doing Its Thing

Aap Doet Zijn Ding

Enge Binnendringer

Stel je voor dat je een foto maakt met je partner en er opeens achterkomt dat er een onbekende man op je schouder meekijkt. Dat is precies wat er gebeurde met dit stel in Berlijn, net naast de Brandenburger Toren. Het is moeilijk te zeggen of dit persoon een clown, een straatartiest of… gewoon iemand die het wel leuk vindt om schmink te dragen is. In ieder geval, het moet verontrustend zijn om dat gezicht opeens in je camera te zien staren. Nadat hun nieuwe vriend vertrok, heeft het stel waarschijnlijk alsnog de foto gemaakt die ze wilden.

Creepy Photobomber

Enge Binnendringer

Verstoppertje

Disney World wordt gezien als de perfecte plek om je familie mee naartoe te nemen op vakantie en een droombestemming voor kinderen over de hele wereld. Er zijn veel Disney personages die in de parken rondlopen, maar zelfs de grootste Disney fans zullen hen misschien eng vinden. Dit kleine meisje wilde Tigger liever niet ontmoeten. Ze bibbert onder de tafel en ziet er doodsbang uit…arme meid. Laten we hopen dat de rest van de vakantie leuker was.

Hide And Seek

Verstoppertje

Wat Een Gezicht

Behalve eentje, was de hele familie helemaal klaar om hun vakantieherinneringen vast te leggen op beeld. We nemen aan dat ook jij maar naar 1 punt kijkt als je deze foto ziet. Blijkt dat niemand hem had verteld dat ze klaar waren om een foto te nemen, of misschien wilde hij gewoon van het uitzicht genieten. Toen zijn familie deze foto zagen vonden ze het uitzicht niet zo mooi!

What A Sight

Wat Een Gezicht

Hongerige Mickey

Is Mickey gek geworden? We weten niet zeker wat er op de achtergrond gebeurt maar het ziet er nogal gek uit. Waarschijnlijk is het gewoon de manier waarop de foto is genomen maar het ziet er wel erg grappig uit. Daarnaast staat deze kleine meid er perfect op.

Hungry Mickey

Hongerige Mickey

Geen Zin

Deze familiefoto, gemaakt op een cruiseschip, was bijna geweldig, er was slechts één detail niet helemaal juist. Verschillende familieleden lijken onvoorbereid op het fotomoment. Volgens de moeder, wijst haar dochter hier met maar middelvinger en net op dat moment werd de foto gemaakt. Een hartstikke onschuldig gebaar en een heel gedenkwaardige vakantiefoto!

Not In The Mood

Geen Zin

Wat Tijd Voor Haarzelf

Deze foto van een vrouw alleen in de oceaan ziet er betekenisvol uit. Misschien had ze gewoon behoefte aan wat tijd voor haarzelf?De vrouw was blijkbaar in slaap gevallen en toen was de vloed gekomen waardoor ze gestrand was in het water. Ze moet wel heel vast hebben geslapen maar we hopen dat ze niet lang na deze foto wakker werd.

Some Alone Time

Wat Tijd Voor Haarzelf

De Plons Vermijden

Waterattracties zijn niet iedereens ding, maar deze vrouw vond een manier om ervan te genieten. Ze had een hartstikke handig plastic dingetje paraat om haar haar droog te houden. Wonder boven wonder bleef haar haar ook droog.

Avoid The Splash At All Cost

De Plons Vermijden

Zo Blij Dat Hij Zijn Vader Knijpt

Hier is een foto waar je bijna zelf iets door voelt. Net voor de foto kreeg deze vader een shock. Zijn zoon zocht naar iets om aan vast te houden en het meest bereikbare was zijn vaders tepel. Pa herstelde vast snel weer maar dit is hoogstwaarschijnlijk de laatste keer dat hij zijn zoon zo vasthield.

Too Happy, He Pinched Daddy

Zo Blij Dat Hij Zijn Vader Knijpt

Verrassing Van Een Dolfijn

Een heel vrolijke dolfijn is de ster geworden van deze vakantiefoto met zijn lieve snuit. Het lijkt alsof de dolfijn later toegevoegd is aan de foto maar dit klopt niet. Deze foto is gewoon precies op het juiste moment genomen. De dolfijn is waarschijnlijk het beeld in gesprongen net toen de foto werd genomen. Wat een kostbare herinnering!

Surprise From A Dolphin

Verrassing Van Een Dolfijn

Epische Trip

“Zijn we er al?” Dit is wat de meeste kinderen aan hun ouders vragen wanneer ze aan het reizen zijn naar hun vakantiebestemming maar hier lijkt de moeder helemaal klaar met de trip. De kinderen op de achterbank lijken het ook te willen opgeven. De titel van de foto is “vakantiehel”.

Epic Trip

Epische Trip

Topvakantie

Deze foto heeft een hoog Napoleon Dynamite-gehalte! De foto is gemaakt in het begin van de jaren 80 dus de mode is geen verrassing maar drie van de vier familieleden lijken niet te weten of ze moeten lachen of niet. South Dakota is misschien geen Disney World maar het kan toch een leuk uitje zijn. Een geweldige vakantie is namelijk vooral afhankelijk van de mensen waarmee je hem doorbrengt.

Dynamite Vacay

Topvakantie

Raften Ging Vreselijk Fout

Sommige families ontspannen liever op vakantie dan dat ze moeten sporten maar anderen gebruiken elke mogelijkheid om iets spannends te doen. Deze vrouw had een ongelooflijke raftingervaring! Ze moeten tijdens het raften tegen een flinke golf zijn opgebotst waardoor de moeder over het randje viel. Raften kan gevaarlijk zijn maar deze moeder kwam er gelukkig zonder kleerscheuren vanaf.

Rafting Went Horribly Wrong

Raften Ging Vreselijk Fout

Teveel Wind

Alle kinderen samen op een foto, dat is voor ouders hartverwarmend. Deze was bijna perfect voor een kerstkaart totdat het meisje op links werd overvallen door een zware wind of een niesaanval. Het is niet makkelijk om iedereen op een groepsfoto dezelfde gezichtsuitdrukking te laten hebben. Hopelijk hebben ze uiteindelijk wel het perfecte plaatje geschoten!

Too Blown Away

Teveel Wind

Pools Avontuur

Er gebeurt een hoop op deze foto. Deze familie besloot om op vakantie in Polen een traditionele koudweer fotosessie te doen. De familie ziet er schattig uit in Poolse klederdracht met hun sleehonden (die niet helemaal zeker lijken van hun rol in de foto) maar de harige persoon in beerkostuum maakt de foto een beetje vreemd.

Poland Adventure

Pools Avontuur

Gewoon Niet Hier

Moest je ooit iets doen op vakantie dat je niet wilde doen? Deze familie keek er naar uit om alle bezienswaardigheden van Washington D.C. te bezoeken, behalve één familielid. Misschien heeft ze geen interesse in politiek of erfgoed of misschien was ze alle familiefoto’s gewoon zat. Wat het ook mag zijn, we hopen dat de vakantie wel leuk was.

Just Not Here

Gewoon Niet Hier

Beetje Ongemakkelijk

Deze kerel zag uit naar een ontspannen dag op de golfbaan. Of de wc was erg ver of de man op de achtergrond kon het gewoon niet langer inhouden. De oudere man is tenminste zo bezig met golfen dat hij de ongemakkelijkheid achter hem helemaal niet door lijkt te hebben. Maar hij zal altijd deze foto hebben om het moment te herinneren.

Pretty Awkward

Beetje Ongemakkelijk

Vakantie Nodig

We denken vaak dat familievakanties leuk, ontspannend en gedenkwaardig zijn. Het lijkt echter alsof dat bij deze familie niet het geval was. Ze waren op “de vrolijkste plek op aarde”  (Disney World) maar het lijkt niet alsof ze aan het genieten zijn. Attractieparken kunnen vermoeiend en stressvol zijn. Hopelijk kwam alles goed voor de familie en konden ze uiteindelijk de ontspanning, het genot en de herinneringen opdoen die ze nodig hadden.

Need A Vacation

Vakantie Nodig

Advertentie