Acteurs die altijd liefde vinden op de set

Gepubliceerd op 03/30/2021
Advertentie

Veel beroemdheden hebben de liefde gevonden op de set van een film of televisieserie die zij aan het opnemen zijn. Dit kon met een medespeler, regisseur of producent zijn, of met een lid van de crew. Maar er zijn een aantal beroemdheden die nog altijd samenzijn met hun voormalige medespeler met wie zij op televisie hebben gewerkt. Sommige van deze relaties hebben goed uitgepakt (zie: Kurt Russell en Goldie Hawn, Ashton Kutcher en Mila Kunis), maar de meeste sterren hebben geleerd dat het niet altijd wijs is om werk en privé met elkaar te mengen. Lees verder om te zien welke sterren twee of meer van hun medespelers hebben gedatet.

Actors Who Seem To Always Find Love On The Set

Acteurs die altijd liefde vinden op de set

Jennifer Garner en Scott Foley

Jennifer Garner ontmoette Scott Foley toen zij zijn vriendin speelde in de televisieshow Felicity in 1998. De twee trouwden in 2000.

Jennifer Garner And Scott Foley

Jennifer Garner en Scott Foley

Jennifer Garner en Michael Vartan

Na haar breuk met Scott in 2002, begonnen Jennifer en Michael Vartan te daten. Zij speelden elkaars geliefden in de ABC thriller Alias van 2001 tot 2006. Ondanks dat hun wegen scheidden in 2004, gaf Michael toe dat zij in eerste instantie beste vrienden waren, zelfs tijdens en na hun romantische relatie. Het is overduidelijk dat de twee nog goed zijn met elkaar gezien Jennifer hem een fijne verjaardag had gewenst op Instagram in november 2018. Zij schreef namelijk, “Can you believe this baby face is 50?!”

Jennifer Garner And Michael Vartan

Jennifer Garner en Michael Vartan

Jennifer Garner en Ben Affleck

Jennifer en Ben Affleck ontmoetten elkaar toen zij aan de film Pearl Harbor werkten in 2001. Zij speelden ook samen in de superheldenfilm Daredevil uit 2003. In 2005 trouwden de twee en verwelkomden zij hun dochter Violet in december. Vier jaar laten verwelkomden zij hun tweede dochter genaamd Saphina en in 2012 hun zoon Samuel. Het paar kondigde aan dat hun wegen gingen scheiden één dag na hun 10-jarig jubileum. Maar de exen bleven goed met elkaar. Hun huwelijk was officieel over in november 2018.

Jennifer Garner And Ben Affleck

Jennifer Garner en Ben Affleck

Ben Affleck en Jennifer Lopez

Voor Ben en Jen hun relatie openbaar maakten, was hij eigenlijk verloofd met een andere Jen — Lopez. Zij speelden in Gigli uit 2003 en Jersey Girl uit 2004. Het beroemde stel creëerde wat chaos toen zij het officieel maakten. Toen zij elkaar ontmoetten was Jennifer nog getrouwd met Cris Judd, haar tweede echtgenoot, maar zij scheidde van hem om met Ben samen te zijn. Het stel was samen van 2002 tot 2004.

Ben Affleck And Jennifer Lopez

Ben Affleck en Jennifer Lopez

Ben Affleck en Gwyneth Paltrow

Voor Ben de Jennifers begon te daten zat hij in een relatie met Gwyneth Paltrow, zijn medespeler in de films Shakespeare in Love en Bounce. Ondanks dat zij beiden prachtig en succesvol waren, was het niet voorbestemd. Gwyneth kwam net uit een relatie (en verloving) met een andere acteur – Brad Pitt. Ben was een soort van rebound. In 2000 gingen de twee uit elkaar, maar zij heeft nog altijd een zwak voor hem.

Ben Affleck And Gwyneth Paltrow

Ben Affleck en Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow en Brad Pitt

Gwyneth heeft ook gedatet met haar medespeler uit Seven, Brad Pitt. De twee verloofden met elkaar. Maar na drie jaar samen te zijn gingen zij uit elkaar in 1997. Daarna heeft zij gezegd dat Brad “te goed” voor haar was en dat haar vader “als een zoon” van hem hield en “gebroken” was nadat de twee uit elkaar gingen. Twintig jaar later, tijdens een interview met Sophia Amoruso, bood Gwyneth publiekelijk haar excuses aan aan haar ex voor het verpesten van hun relatie. Brad zei dat zijn toenmalige vriendin “de liefde van zijn leven” was.

Gwyneth Paltrow And Brad Pitt

Gwyneth Paltrow en Brad Pitt

Gwyneth Paltrow en Luke Wilson

In 2001 speelden Gwyneth en Luke Wilson in de film Royal Tenenbaums. Zij hadden een relatie van een jaar. Er waren geruchten dat het stel een strandhuis huurde in Pacific Palisades, Californië en de zomer samen doorbrachten. De geruchten rondom hun romantische relatie ontstonden toen de twee aan het kanoen waren. Aan het begin zeiden de twee dat ze gewoon bevriend waren, maar het was duidelijk dat zij van elkaars gezelschap genoten.

Gwyneth Paltrow And Luke Wilson

Gwyneth Paltrow en Luke Wilson

Luke Wilson en Drew Barrymore

Drew Barrymore was ook een actrice die een relatie had met Luke. Ze speelden in de komische films Best Men (1997) en Home Fries (1998). Ze gingen twee jaar met elkaar voor ze besloten ermee te stoppen. Ondanks de breuk werd Luke gecast voor de kaskraker uit 2000, Charlie’s Angels, met de hulp van Drew, die de film produceerde en er zelf in speelde. Luke had het volgende te zeggen over zijn ex toen hem werd gevraagd over de keuze qua casting: “Zo is Drew – ze liet privé kwesties er altijd buiten.”

Luke Wilson And Drew Barrymore

Luke Wilson en Drew Barrymore

Drew Barrymore en David Arquette

Volgens David Arquette daten hij en Drew voor een aantal maanden in 1991 – acht jaar voordat zij als broer en zus werden gecast in de film Never Been Kissed. Tijdens een interview zei David het volgende, “Wij hebben met elkaar gedatet, maar zij heeft dit ontkend tijdens Howard Stern.” Maar hij maakte duidelijk dat zij lang voor de 1999 romantische komedie iets met elkaar hadden. Hij zei ook, “Sorry dat ik een grote mond heb. Ik praat en zeg waar het op staat.”

Drew Barrymore And David Arquette

Drew Barrymore en David Arquette

Drew Barrymore en Tom Green

In 2001 trouwde Drew met Tom Green, die haar partner speelde in Charlie’s Angels. Hun huwelijk duurde negen maanden voor Tom een scheiding aanvroeg, wegens “onverzoenlijke verschillen.” Zij maakten hun huwelijk bekend tijdens Saturday Night Live, maar gingen uiteindelijk toch uit elkaar. De twee hebben niet veel losgelaten over hun breuk, maar tijdens een interview in 2014 zei Tom dat hun relatie in een “gekke tijd” plaatsvond.

Drew Barrymore And Tom Green

Drew Barrymore en Tom Green

Drew Barrymore en Justin Long

De laatste keer dat Drew een relatie had met een medespeler was van 2007 tot 2010, toen zij en Justin Long daten. Ze ontmoetten elkaar op de set van de film He’s Just Not That Into You uit 2008 en begonnen aan relatie van twee jaar. De twee speelden ook in Going the Distance uit 2010, een film die gaat over een stel die hun langeafstandsrelatie willen laten werken. In 2010 ging het stel nog samen naar de Golden Globes, maar ze gingen vlak daarna uit elkaar.

Drew Barrymore And Justin Long

Drew Barrymore en Justin Long

Jennifer Love Hewitt en Will Friedle

Jennifer Love Hewitt ging met Will Friedle in 1997. De voormalige kind ster ontmoette de Boy Meets World ster toen een vriend ze aan elkaar voorstelde in 1996. De twee speelden samen in de romantische komedie uit 1997, Trojan War, en Jennifer was later te gast in een van de afleveringen van Boy Meets World. Toentertijd zei Jennifer over Will: “Will zorgt goed voor zichzelf, en tegelijkertijd zorgt hij ook voor mij.”

Jennifer Love Hewitt And Will Friedle

Jennifer Love Hewitt en Will Friedle

Jennifer Love Hewitt en Jamie Kennedy

Jennifer dated Jamie Kennedy, her costar on Ghost Whisperer, for a year before they parted ways in 2010. Some called Jennifer and Jamie an unlikely couple, but they actually gushed over each other often. When Jamie first confirmed their romance in 2009, he said in an interview, “I’m in love!” As for Jennifer, he called him “hilarious,” but he also praised him more. “There are people in your life who are just supportive and who just look at you and they see who you are,” the star told Ellen DeGeneres. “And [Jamie] really saw who I was as a person more than anybody had ever done in my whole life. I think that’s for me when I sort of went, ‘Oh, wow.’ “

Jennifer Love Hewitt And Jamie Kennedy

Jennifer Love Hewitt en Jamie Kennedy

Jennifer Love Hewitt en Colin Egglesfield

Jennifer had een onderonsje met Colin Egglesfield, met wie ze in 2012 mee speelde in de Lifetime’s dramaserie Client List. Hij speelde haar geliefde in de show en het lijkt erop dat ze hun romance in het echte leven hebben voortgezet. Op het premièrefeest van het programma trokken zij de aandacht van de rest wegens hun flirterige gedrag. Een ooggetuige beweerde dat ze de hele avond bij elkaar waren. Ze gingen echter uit elkaar en hij kreeg minder tekst in de show, ondanks dat Colin een favoriet van de fans was.

Jennifer Love Hewitt And Colin Egglesfield

Jennifer Love Hewitt en Colin Egglesfield

Jennifer Love Hewitt en Brian Hallisay

Later dat jaar begon Jennifer een andere ster uit de show te daten, Brian Hallisay. De twee trouwden in 2013 en hebben nu twee kinderen, 6-jarige Autumn en 4-jarige Atticus. Het lijkt erop dat de twee nog steeds samen zijn. Geen enkele relatie is perfect, maar Jennifer heeft geen spijt van de momenten die ze heeft gehad met Brian. Volgens de actrice is het beste aan haar echtgenoot dat zij altijd op hem kan rekenen.

Jennifer Love Hewitt And Brian Hallisay

Jennifer Love Hewitt en Brian Hallisay

Sebastian Stan en Leighton Meester

Tijdens Gossip Girl waren zij samen en het leek erop dat de twee in het echte leven hun relatie voortzette. Volgens meerdere bronnen begon het stel te daten in 2008 nadat zij elkaar hadden ontmoet op de set. Na twee jaar verbraken zij de relatie. Toentertijd zei Leighton dat ze vriendschappelijk uit elkaar gingen. Maar nadat haar break-up lied “Heart Strings” uitkwam, gingen er geruchten rond dat dit over Sebastian ging. Het nummer is kennelijk een “F-you” naar een ex die haar hart heeft gebroken op 25-jarige leeftijd.

Sebastian Stan And Leighton Meester

Sebastian Stan en Leighton Meester

Sebastian Stan en Jennifer Morrison

Sebastian date later met de Once Upon A Time ster Jennifer Morrison, maar het stel ging na ruim een jaar uit elkaar, en waren van 2012 tot 2013 samen. Volgens een tijdschrift zijn de twee goed uit elkaar gegaan. Jennifer speelde Emma Swan, een van de hoofdrollen in de ABC fantasie serie terwijl Sebastian een gastrol speelde als Mad Hatter.

Sebastian Stan And Jennifer Morrison

Sebastian Stan en Jennifer Morrison

Sebastian Stan en Margarita Levieva

Van 2014 tot 2016 scheen Sebastian te daten met de voormalige Revenge ster Margarita Levieva. Zij ontmoetten elkaar toen zij aan de 2009 film Spread werkten. De twee bleken vrienden te zijn voor zij hun romantische relatie aangingen. Er zijn weinig details bekend over de relatie, maar Sebastian zette af en toe wat foto’s van hem en Margarita op Instagram in tegenstelling tot zijn andere relaties.

Sebastian Stan And Margarita Levieva

Sebastian Stan en Margarita Levieva

Rachel McAdams en Taylor Kitsch

In 2015 ging het gerucht dat Rachel McAdams een relatie had met Taylor Kitsch, haar medespeler in de HBO-show True Detective. Volgens het tijdschrift Us waren de twee al lang bevriend voor hun relatie begon. Doordat zij samen aan de show werkten werden zij steeds hechter met elkaar. Ze gingen naar verluidt uit elkaar doordat ze allebei moeite hadden met een langeafstandsrelatie. Toen het tweede seizoen van hun show klaar was met filmen, eindigde het ook tussen de twee.

Rachel McAdams And Taylor Kitsch

Rachel McAdams en Taylor Kitsch

Rachel McAdams en Michael Sheen

In 2010 begon Rachel te daten met Michael Sheen. Zij werkten samen aan de veelgeprezen Woody Allen film Midnight in Paris. Na twee jaar samen te zijn geweest eindigde hun relatie. De redenen achter de breuk zijn onbekend, maar Rachel heeft wel over hun relatie gepraat voor de breuk. Zij gaf aan dat de lange afstand een moeilijk onderdeel was, maar zij en Michael deden hun best om het te redden. Toentertijd woonde Rachel in Canada en Michael verdeelde zijn tijd tussen Los Angeles en Wales.

Rachel McAdams And Michael Sheen

Rachel McAdams en Michael Sheen

Rachel McAdams en Ryan Gosling

Wie weet er niet van de relatie tussen Rachel en haar medespeler uit The Notebook, Ryan Gosling? Hun romantische relatie duurde ruim vier jaar voor zij er een punt achter zetten in 2008. In een interview zei Ryan dat zijn relatie met Rachel veel romantischer was dan dat van de karakters die zij in de film speelden. Maar hij gaf ook aan dat hun drukke acteercarrières de voornaamste reden was dat het niet ging werken tussen de twee.

Rachel McAdams en Ryan Gosling

Rachel McAdams en Ryan Gosling

Ryan Gosling en Eva Mendes

Ryan Gosling is nu getrouwd met Eva Mendes, die zijn medespeelster was in de film The Place Beyond the Pines uit 2012. Zij hebben samen twee dochters, Esmeralda en Amada. Het koppel heeft een privé relatie. Zij worden niet vaak in het publiek samen gezien en hebben ervoor gekozen om geen familie foto’s op sociale media te delen. Eva zei dat ze het liefst thuis zit met haar echtgenoot dan op welke plek dan ook.

Ryan Gosling And Eva Mendes

Ryan Gosling en Eva Mendes

Ryan Gosling en Sandra Bullock

Voordat Rachel en Eva in beeld waren had Ryan een relatie met Sandra Bullock. Zij waren medespelers in de thriller Murder by Numbers uit 2002. Zij waren in 2002 en 2003 samen en liepen vaak samen over de rode loper. Toentertijd was Sandra 38 jaar terwijl Ryan 22 jaar oud was. Er werd niet veel over hun relatie gesproken behalve over het leeftijdsverschil van 16 jaar.

Ryan Gosling And Sandra Bullock

Ryan Gosling en Sandra Bullock

Sandra Bullock en Tate Donovan

In 1990 ontmoetten Sandra en Tate Donovan elkaar op de set van Love Potion No. 9. Blijkbaar viel de actrice als een blok voor Tate en was ze in shock nadat ze uit elkaar gingen in 1994. Twee jaar later zei Sandra in een interview dat Tate de eerste persoon was die ze niet op afstand hield. Toen haar werd gevraagd of ze over hem heen was, leek het alsof ze nog in een verwerkingsproces zat.

Sandra Bullock And Tate Donovan

Sandra Bullock en Tate Donovan

Sandra Bullock en Matthew McConaughey

Er gingen geruchten rond dat Sandra en Matthew McConaughey voor twee jaar hebben gedatet na samen te hebben gewerkt aan de Joel Schumacher thriller A Time to Kill (1996). Schijnbaar is het film koppel ook in het echte leven verliefd geworden op elkaar. Ondanks dat zij uit elkaar zijn, zijn de twee nog altijd goed met elkaar. Vele jaren zijn verstreken sinds de breuk en zowel Sandra als Matthew hebben nog altijd het beste over elkaar te zeggen.

Sandra Bullock And Matthew McConaughey

Sandra Bullock en Matthew McConaughey

Advertentie