Je Dacht Vast Dat Deze Beroemdheden Al Met Pensioen Waren, Niet Is Minder Waar…

Gepubliceerd op 06/03/2021
Advertentie

Van deze sterren denk je vast dat ze al zijn gestopt maar in deze lijst zie je dat ze nog volop werken. Je zult hier doorgewinterde sterren zien uit de Gouden Eeuw van Hollywood, de meest glansrijke periode uit de filmgeschiedenis.

Je zult ook zien dat menig icoon uit die tijd nu nog steeds over de schoonheid en het talent van hun jongere jaren beschikt, ze worden oud als goede wijn. Ben je benieuwd hoe het nu met deze legendes gaat? Deze lijst is perfect voor jou, we behandelen de allergrootste sterren en de levens die ze nu leiden….

Mark Vanderloo

Deze Mark Vanderloo zette Nederlandse modellen op de kaart met zijn werk op het eind van de vorige eeuw! Hij was een internationaal topmodel en zelfs het gezicht van Hugo Boss. Hij speelde ook Commander Shepard in de Mass Effect videogames. Wat je waarschijnlijk niet wist is dat Mark als jongen nooit model wilde worden, zijn begin als model kwam doordat hij een klus kreeg aangeboden toen hij een fotoshoot bijwoonde waarin zijn vriendin die model was werd gefotografeerd. Hij is nu 52 jaar en nog steeds een icoon, het schijnt dat de hoofdpersoon in Zoolander op hem is gebaseerd!

Mark Vanderloo

Mark Vanderloo

 

Halle Berry

Halle Berry begon te acteren in de jaren tachtig. Ze genoot haar doorbraak toen ze naast Eddie Murphy speelde in de film “Boomerang”. Ze was de eerste Afro-Amerikaanse vrouw die de Oscar won voor Beste Actrice, die kreeg ze voor haar rol in de film “Monster’s Ball”. Naast haar immense talent kennen mensen haar vanwege haar ontegenzeggenlijke schoonheid. Ze is 53 maar niemand zou raar opkijken als ze zei dat ze 30 was. Ze leeft erg gezond en probeert zo op een elegante manier ouder te worden. Ze is op een keto dieet en sport fanatiek.

HalleBerry (1)

Halle Berry

Meryl Streep

Iedereen kent Meryl Streep natuurlijk, velen zien haar als één van de beste actrices die Hollywood gekend heeft. Ze won drie Oscars, voor haar rollen in “Kramer vs. Kramer”, “Sophie’s Choice” en “The Iron Lady”, en werd in totaal wel 21 keer genomineerd! Ze is zo’n 90 miljoen waard en oefent nog steeds grote invloed uit in Hollywood.

Meryl Streep (1)

Meryl Streep

Michiel Huisman

Michiel Huisman begon ooit bij ons in Nederland maar is inmiddels uitgegroeid tot wereldster. Hij brak door toen hij de hoofdrol kreeg in “Goede tijden, slechte tijden”. Hij heeft ook een band waarin hij zingt en ook liedjes schrijft naast dat hij acteert. Hij is getrouwd met Tara Elders, een Nederlandse actrice. In het buitenland kent men deze acteur uit “Wild”, “The Age of Adaline”, “Game of Thrones” en “Nashville”. In Nederland kennen we hem ook van “Bloedverwanten”, “Costa!” en “De co-assistent”. Tegenwoordig woont hij met zijn gezin in The Big Apple.

Michiel Huisman

Michiel Huisman

Dolly Parton

Dolly Parton is van alle tijden. Het country-icoon is inmiddels 72 maar gaat nog altijd lekker. Ze staat bekend als de rijkste countrymuzikant met een vermogen van 500 miljoen, ze heeft hiermee onder anderen een eigen attractiepark in haar staat Tennessee gekocht dat Dollywood heet. Ze heeft niet één maar twee sterren op de Hollywood Walk of Fame!

Dolly Parton 1

Dolly Parton

Thekla Reuten

Thekla Reuten is gedurende haar carrière alsmaar beter geworden. Ze was nog student op de toneelschool toen ze al in films kwam te spelen. Met haar rol in “Twin Sisters” won ze haar eerste prijs in het buitenland. Daarna trad ze Hollywood binnen met films als “The American”, “Red Sparrow” en “In Bruges”. Ze is echter niet vergeten waar ze vandaan komt en werkt ook nog veel in Nederland en de omringende landen. Thekla veroudert nauwelijks, ze is nog net zo mooi als 20 jaar geleden.

Thekla Reuten

Thekla Reuten

Thom Hoffman

Thom Hoffman maakte zijn filmdebuut in de film “Luger” toen hij 25 jaar was en hij werd gelijk goed onthaald door het grote publiek. Hij brak echt door in “De Vierde Man” en “De Avonden”. Thom omschrijft zichzelf als “een harde werker” en niet per se een goede acteur, hij heeft dan ook nooit op een toneelschool gezeten. Hij is wel erg bescheiden want als je hem weleens op het scherm hebt gezien weet je dat hij enorm veel talent heeft.

Thom Hoffman

Thom Hoffman

Georgina Verbaan

Al op haar 16e kreeg Georgina Verbaan een rol in de bekende soap “Goede Tijden, Slechte Tijden”, ze maakte furore met de rol van Hedwig Harmsen. Georgina speelde verder in Nederlandse films als “Volle Maan”, “Costa!” en “Oogverblindend”. Ze zingt ook en bracht al verschillende albums uit die niet enorm succesvol waren. Ze zet zich ook erg in voor dierenrechten in haar publieke rol. Ze is dus een echt goed mens!

Georgina Verbaan

Georgina Verbaan

Jeroen Krabbé

Zowel de opa als de vader van Jeroen Krabbé waren grote schilders terwijl zijn moeder in de filmindustrie werkte, en dat pad heeft ook hij gevolgd. De geroutineerde acteur en regisseur is inmiddels 75 jaar en speelde in totaal in meer dan 60 films, waaronder internationaal geprezen films als “The Fugitive”, “Soldaat van Oranje”, The Prince of Tides”, en “De Vierde Man”. Hij schildert ook, het zit nou eenmaal in zijn bloed, en er staan zelfs schilderijen van hem op postzegels in Nederland! Ook schreef hij meerdere boeken.

Jeroen Krabbé

Jeroen Krabbé

Katja Schuurman

Net zoals Birgit is zus Katja Schuurman ook bekend als actrice en zangeres. Het zit zeker in de familie denken wij dan. Haar tv-debuut maakte Katja in “Uit de school geklapt” en daarna speelde Jessica in “Goede Tijden, Slechte Tijden”. Haar eerste nummer ‘Ademnood’ was een hit in 1995. Later hield ze zich minder met muziek en meer met films bezig. Ze was te zien in “Medea” en “Costa!”. Nog later werd ze presentatrice van verschillende programma’s.

Katja Schuurman

Katja Schuurman

Birgit Schuurman

Zus Birgit was ook zangeres en actrice met een exotisch uiterlijk door de Surinaamse afkomst van haar moeder. Ze had hits met ‘I Know’ en ‘Everybody Wants to Be’ en vormden met haar zussen de band Jeunes Turcs. Haar zangkunsten kwamen ook van pas toen ze in musicals “5 Years With You” en “De Jantjes” speelde. Ze maakte haar filmdebuut in “Floris” in 2004. Ze was verder presentatrice en acteerde in vele series en films, waar ze haar talent etaleerde.

Birgit Schuurman

Birgit Schuurman

Famke Janssen

De Amstelveense Famke Janssen woont inmiddels in Amerika waar ze is uitgegroeid tot een bekende actrice, maar ze begon gewoon als model in ons kikkerlandje. Ze speelde in blockbusters als “Golden Eye”, “Nip/Tuck” en de “Taken” en “X-Men” series. Ze wordt beticht van botoxoperaties te hebben ondergaan omdat haar gezicht wel heel strak lijkt maar ze heeft hier nooit iets over gezegd. Ze zegt dat ze vooral gezond leeft door veel pilates te doen, water te drinken, gluten te vermijden en haar huid goed te verzorgen.

Famke Janssen

Famke Janssen

Jaclyn Smith

Als je toen je jong was ook naar “Charlie’s Angels” keek, dan ken je deze prachtige verschijning ongetwijfeld. Dit is natuurlijk Jaclyn Smith. Smith was een ontzettend goede actrice en ook nog eens een danseres en ondernemer. Ze werd voor haar rol in Jacqueline Bouvier Kennedy’ genomineerd voor een Golden Globe. Verder speelde ze in bekende films als “Windmills of the Gods” en “The Bourne Identity”. Met haar dochter heeft ze een kledinglijn voor baby’s, geïnspireerd door haar lieve kleinkind. Ze is voor altijd mooi, ook vandaag de dag ziet ze er nog appetijtelijk uit.

Jaclyn Flawless

Jaclyn Smith

Kate Jackson

Ook Kate Jackson speelde in de origine “Charlie’s Angels”, in de rol van Sabrina Duncan. Hierna speelde ze nog in “Scarecrow and Mrs. King” waar ze erg bekend door werd. De serie werd op een gegeven moment echter stopgezet en toen speelde ze bijrollen in “Ally McBeal”, “Sabrina” en “The Teenage Witch”. Ze had veel gezondheidsproblemen, zoals borstkanker, waar ze gelukkig van is genezen. Ze is nu op haar 71e nog topfit en beeldschoon.

Kate Jackson

Kate Jackson

Liz Snoyink

Liz is een Nederlandse actrice die in Maastricht op de toneelacademie studeerde en later in veel toneelstukken speelde en in de serie “Gooische Vrouwen”. Ze heeft altijd veel werk gehad. Zo speelde ze in “Kung Fu Panda 2”, “Dokter Deen” en “Asterix & Obelix bij de Britten”. Liz ziet er op haar leeftijd nog heel elegant uit, in ieder geval niet alsof ze al 65 is!

Liz Snoyink (1)

Liz Snoyink

Hanna Verboom

In 2004 maakte Hanna Verboom haar filmdebuut en waren haar schilderijen ook voor het eerst te zien in een tentoonstelling in Amsterdam. Daarvoor was ze model geweest en lid van een theatergroep met andere studenten. Ze was ook regelmatig te gast bij de bekende muziekshow “Top of the Pops”. Later deed ze mee aan “Peking Express” en speelde ze in deel 2 van de Amerikaanse film “Deuce Bigalow” in 2005, waarmee ze ook internationale bekendheid vergaarde.

Hanna Verboom

Hanna Verboom

Renée Soutendijk

Renée Soutendijk heeft zich als turnster ooit geplaatst voor de Olympische Spelen! Later werd ze actrice nadat ze gestudeerd had aan de Haagse toneelschool. Ze speelde in vele films in de jaren 80, zoals “Spetters”, “The Girl with the Red Hair” en “De Flat”. Ze speelde ook over de grens in Engeland en Duitsland, in “Inside the Third Reich” en “Tatort”. Ze is inmiddels 63 maar nog steeds een plaatje.

Renée Soutendijk

Renée Soutendijk

Tatjana Šimić

Tatjana Šimić is niet het stereotype blondje dat je misschien denkt. Ze ziet er natuurlijk prachtig uit maar ze kan ook enorm goed acteren en zingen. Ze begon ooit als model en speelde later in films. Ze is vooral bekend van de film en tv-serie “Flodder” in de rol van Kees Flodder. Ze had als zangeres hits met “Baby Love”, “Feel Good”, “Chica Cubana”, “Santa Maria”, “Calendar Girl” en “Blago OnomTko Te Ima”.

TS

Tatjana Šimić

Lindsay Wagner

Sci-fi fans zullen Lindsay Wagner kennen als Jaime Sommer uit “The Bionic Woman”. Ze heeft ook andere rollen hiervoor gehad maar door deze serie werd ze in één klap beroemd. Ze kreeg ook een Emmy voor de rol. Verder kun je haar kennen van “Six Million Dollar Man” en vele andere films en series. Ze is tegenwoordig opvallend genoeg schrijfster en professor! Ze doceert aan de toneelschool in Californië. Toch kan je haar ook nog op tv bewonderen, bijvoorbeeld laatst in een aflevering van “Grey’s Anatomy”.

Lindsay Wagner

Lindsay Wagner

Willeke Van Ammelrooy

Willeke van Ammelrooy is een doorgewinterde actrice die in veel toneelstukken furore maakte en ook in wel 27 films speelde. Onder andere in de Nederlandse film “Antonia” met feministische inslag, die een Oscar won. De actrice is een soort instituut en ook nu op haar 76e krijgt ze nog veel rollen!

Willeke Van Ammelrooy

Willeke Van Ammelrooy

Nelly Frijda

Iedereen kent Ma Flodder natuurlijk, oftewel Nelly Frijda. Ze begon al te werken in de jaren 50, toen als lid van Cabaret Ratjetoe. Ze trad samen op met Wim Kan. Later speelde ze erg veel in het theater als actrice in musicals en toneeltsukken. Haar stem werd gebruikt in verschillende Disney-films zoals “De Zeemeermin” en “De Lion King”. Ze was ook actief als feministe in de jaren 60. Inmiddels is ze gepensioneerd en woont ze in de Jordaan in een bejaardentehuis.

NF

Nelly Frijda

Brigitte Bardot

Brigitte Bardot is een Franse actrice die bekend stond om haar beeldende schoonheid maar ze zegt zelf dat ze lelijk was! Ze is de ster uit “And God Created Woman” en stond continu in de spotlights door haar schoonheid, ze kreeg veel over haar heen, goed en slecht. Hierdoor stopte ze op haar 39e met acteren omdat ze het idee had dat ze haar schoonheid zou verliezen. Vervolgens trok ze zich terug in het zuiden van Frankrijk waar ze haar eigen leven leidde en zich niks aantrok van de sociale druk. Ze heeft nooit plastische cirurgie gedaan zoals vele anderen zoals haar wel deden. Door de pers is ze lelijk bejegend over hoe ze oud is geworden maar wij zien haar als een vrijdenker en een voorbeeld!

Bardot

Brigitte Bardot

Angela Schijf

Angela Schijf kennen we allemaal uit “Flikken Maastricht” en daarvoor nog van haar rol als Kim in “Goede tijden, slechte tijden”. Na die soap kreeg ze vele goede rollen zoals in “Baantjer” “Oppassen”, “Meiden van de Wit” en “M’n dochter en ik”. Ze is getrouwd met de acteur Tom van Landuyt en samen hebben ze drie geweldige kinderen.

Angela Schijf

Angela Schijf

Nathalie Den Dekker

Beautyqueen Nathalie den Dekker werd Miss Universe Nederland in 2012. Daarna studeerde ze af in haar studie rechten en ze vertegenwoordigde haar land in 7 internationale missverkiezingen! Tegenwoordig is deze schone presentatrice. Ook schrijft ze columns en is ze een voetbalvrouw. Ze heeft een baby met Nick Marsman, keeper van Feyenoord.

Nathalie Den Dekker

Nathalie Den Dekker

Brooke Shields

Je kent Brooke Shields misschien als kindsterretje toen ze onder andere in “The Blue Lagoon” verscheen. Daarna heeft ze nog decennia geacteerd. Zo had ze vanaf het einde van de jaren 90 een eigen sitcom “Suddenly Susan”. Ze is tegenwoordig 53 en zet zich actief in voor dierenrechten.

7

Brooke Shields

Advertentie