Alles Wat Je Moet Weten Over Voormalige First Lady Melania Trump

Gepubliceerd op 04/30/2021
Advertentie

De laatste paar jaar hebben we zoveel gehoord over de 45e president van de Verenigde Staten. We weten echter niet veel over zijn vrouw, Melania Trump! Laat ons maar wat onthullen over deze mysterieuze dame. Lees verder om meer over haar te weten te komen. Sommige dingen op deze lijst zullen je vast verrassen! Op deze foto zie je haar op haar eerste staatsdiner waar ze iedereen met stomheid sloeg door haar schitterende jurk. Stephanie Grisham, haar woordvoerster, vertelde aan de pers dat de First Lady deze jurk van Chanel Haute Couture zelf had uitgekozen. Het is echt een prachtig kledingstuk dat goed past bij zo’n machtig figuur. Het was handgeverfd in het zilver en er zaten kristallen borduursels op. Bij dit diner waren er ongeveer honderd gasten. Ben je er klaar voor om meer te weten te komen over Melania Trump en haar prachtige looks?

Here Are The Things You Should Know About Former FLOTUS Melania Trump

Alles Wat Je Moet Weten Over Voormalige First Lady Melania Trump

Langer Dan De Meeste Vrouwen

Het is geen verrassing dat ze één van de langste First Ladies is. Ze was namelijk een model! Met haar 1.80 meter is ze net zo lang als Eleanor Roosevelt en Michelle Obama. Ook al is ze niet de enige in de categorie, is ze wel bijzonder in andere opzichten. Ze is de eerste genaturaliseerde burger uit een communistisch land die deze rol vervult!

Taller Than Most Women

Langer Dan De Meeste Vrouwen

Waarom Ze Niet Gelijk Introk

Hier nog iets waardoor ze anders is dan de rest. Wist je dat Melania pas vijf maanden nadat Donalds presidentschap begon introk in het Witte Huis? Critici beschuldigden haar ervan dat ze haar taken als First Lady niet wilde uitvoeren maar de familie hield vol dat het kwam omdat ze eerst wilde dat haar zoon de basisschool in New York kon afronden.

Why She Did Not Move In Right Away

Waarom Ze Niet Gelijk Introk

Engels Is Niet Haar Moedertaal

Het is ook goed om erbij te zeggen dat Melania’s moedertaal niet Engels is! Hierdoor is ze de enige First Lady wiens moedertaal niet Engels is. Het is indrukwekkend dat ze meerdere talen spreekt maar er wordt gezegd dat ze nauwelijks speeches geeft omdat ze een zwaar accent heeft.

Not Her First Language

Engels Is Niet Haar Moedertaal

First Lady Maar Derde Vrouw

Leuk weetje: ze is ook de enige First Lady die de derde vrouw van een Amerikaanse president is. Voordat ze trouwden, was hij getrouwd met Marla Maples. Zijn eerste vrouw was echter niemand minder dan Ivana Trump, uit Tsjechië. Zij werkte ook in het onroerend goed met Donald. Samen maakten ze naam in New York. In de jaren 90 kwamen er geruchten dat hij vreemdging met Marla Maples. In 1990 vroeg Ivana een scheiding aan en ontving ze 20 miljoen dollar in de schikking.

First Lady But Third Wife

First Lady Maar Derde Vrouw

Niet Haar Ding Maar Het Zijne

Toen Melania werd gevraagd hoe ze zich zou voelen als haar man president zou worden, was ze aanmoedigend. Ze deelde dit met The New York Times: “Ik zou erg traditioneel zijn. Zoals Betty Ford of Jackie Kennedy. Ik zou hem steunen.” Ze is anders dan de andere First Ladies, die zich ook moeide in het politieke werk van hun echtgenoten. Melania wilde schijnbaar niet dat hij de verkiezingen zou winnen. Een Rolling Stone artikel plaatste dat ze zei, “Het is niet mijn ding. Het is Donalds ding.” Dat is interessant, toch?

Not Her Thing But His

Niet Haar Ding Maar Het Zijne

Ze Is Haar Eigen Persoon

Zodat je het weet, Melania heeft niet altijd dezelfde mening als Donald. In maart 2016 sprak ze hierover met CNN. Ze deelde, “Ik ben het niet eens met alles wat hij zegt, maar weet je, dat is normaal. Ik ben mijn eigen persoon.” We zijn blij dat ze haar eigen identiteit heeft vastgehouden in alle heisa.

She Is Her Own Person

Ze Is Haar Eigen Persoon

Haar Publieke Bewustzijn Campagne

Als First Lady van de Verenigde Staten begon Melania een publiek bewustzijnscampagne die Be Best heet in mei 2018. Het was de bedoeling om tegen drugsgebruik en online pesten campagne te voeren en om het welzijn van de jeugd aan te moedigen. Ze zei in Pennsylvania dat online pesten een issue is dat ze onder de bewustzijn wil brengen.

Her Public Awareness Campaign

Haar Publieke Bewustzijn Campagne

Door Hun Zoon

Hoewel anderen dachten dat Melania haar taken als First Lady uit de weg ging, was het eigenlijk zo dat ze thuisbleef voor hun zoon. De Trump-familie wilde graag dat Barron eerst groep 8 zou halen voordat ze naar D.C. zouden verhuizen. De jonge jongen lijkt zo erg op zijn vader dat hij “Kleine Donald” wordt genoemd. Het schijnt dat één van de verdiepingen van hun penthouse in Manhattan helemaal van hem is. Wauw.

Because Of Their Son

Door Hun Zoon

Haar Witte Huis Staf

Laten we nu eens kijken naar de relatie die ze had met de staf van het Witte Huis. Het schijnt dat ze Melania gelijk aardig vonden toen ze introk. Ze was anders dan andere First Ladies. Dit werd duidelijk doordat ze hen geduldig en attent behandelde.

Her White House Staff

Haar Witte Huis Staf

Een Gebrek Aan Tijd Voor Hunzelf

Vrienden en werknemers van het Witte Huis zeiden dat de Trumps niet veel tijd samen doorbrengen. Ze slapen naar verluidt niet in dezelfde slaapkamer. Donald en Melania hebben hele andere werkschema’s dus hebben ze niet veel tijd voor elkaar. Na zijn eerste twee huwelijken was hij naar verluidt wel blij dat Melania haar eigen ding heel erg doet. Ze heeft gezegd dat ze hem niet dwarszit. In 2005 vertelde Donald aan CNN dat ze een relatie hebben zonder stress: “We hebben letterlijk nog nooit ruzie gehad. We passen gewoon erg goed bij elkaar.”

A Lack Of Quality Time

Een Gebrek Aan Tijd Voor Hunzelf

Niet Zoals Haar Voorgangers

Melania anders dan de First Ladies die haar voorafgingen. Ze is bijvoorbeeld erg stil en rustig. Vrienden en kennissen zeggen dat ze een huismus is. Ze zeggen dat ze niet erg van de schijnwerpers houdt. Bovendien gaat ze vaak vroeg weg op evenementen.

Not Like Her Predecessors

Niet Zoals Haar Voorgangers

Hoe Ze Elkaar Ontmoetten

Donald en Melania ontmoetten elkaar op een feestje tijdens Fashion Week. The New Yorker laat weten dat dit in 1998 was. Hij ging met een andere vrouw naar het feest. Hierom weigerde zij om hem haar nummer te geven toen hij er om vroeg. Natuurlijk eindigde het daar niet. Donald, altijd een streber, weigerde om het op te geven. Uiteindelijk gaf hij haar zijn nummer in plaats van andersom.

How They Met

Hoe Ze Elkaar Ontmoetten

Zo Vader Zo Echtgenoot

Haar vader is best wel hetzelfde als haar echtgenoot. Haar jeugdvrienden vertelde aan de New York Times dat de oudere man ook een enorm grote persoonlijkheid heeft. Viktor Knavs, haar vader, was ooit lid van de Communistische Partij. De Times noemde het “een exclusieve club wines leden soms lid werden uit ambitie meer dan uit ideologische overwegingen.” Later zou hij autohandelaars beheren voor een staatsfabrikant. De Times schrijft ook dat haar jeugdvrienden ook zeiden dat haar vader zich net zo zelfverzekerd gedraagt als meneer Trump. Fascinerend!

Like Father Like Husband

Zo Vader Zo Echtgenoot

Ze Begrijpen Hem Niet

Haar ouders begrijpen Donald Trumps politiek niet. De New York Times hoorde hier nog een saillant detail over. Haar ouders zijn het niet eens met en begrijpen de acties en politiek van haar echtgenoot niet. Naar verluidt klaagde Knavs tegen een goede vriend over zijn schoonzoons “gekmakende inconsistentie.” Hij snapte ook niet waarom Donald zich kandidaat stelde om president te worden.

They Do Not Understand Him

Ze Begrijpen Hem Niet

Slechts Één Keer Daar Geweest

Donald is maar één keer in Slovenië geweest. Hij was er drie uur lang in juli 2002! Het stel kwam aan op het Brnik vliegveld in Ljubljana in zijn Boeing 727 en dineerde in het Grand Hotel Toplice met haar ouders. “Trumps overstap was de enige keer dat hij in Slovenië was,” zo schrijft de New Yorker.

Only Been There Once

Slechts Één Keer Daar Geweest

Dezelfde Gewoontes

Het lijkt erop dat Melania veel van Donalds gewoontes heeft overgenomen. De New Yorker schreef dat ze “veel van Donalds cultuur lijkt eigen te hebben gemaakt.” Ze drinkt bijvoorbeeld net als hij geen alcohol. Ze bekritiseert hem niet, ook niet met een onschuldig grapje. Je kan niet eens een grapje over zijn haarstijl bij haar ontlokken! Bovendien, schrijft het tijdschrift, “pruilt ze net zoals haar man zo vaak doet.” Ze zei echter wel een keer tegen CNN in het verleden: “Ik ben het niet eens met alles dat hij doet, maar weet je, dat is normaal. Ik ben mijn eigen persoon; ik vertel hem wat ik denk.

Sharing Some Of His Habits

Dezelfde Gewoontes

Geen Makkelijke Baan

We weten zeker dat het niet makkelijk is om First Lady te zijn. Amerikanen hebben vaak erg veel verwachtingen van het presidentskoppel. Donald en Melania passen niet echt in die wereld. Ze verhuisde bijvoorbeeld pas na een paar maanden naar het Witte Huis. Bovendien was er die keer dat ze in het Capitol was voor de eerste State of the Union speech van haar man. Ze brak met traditie door apart van hem op te dagen! Melania kwam in plaats daarvan met de gasten die ze uit had genodigd om met haar te zitten.

Not An Easy Job

Geen Makkelijke Baan

Ze Heeft Geen Diploma

Melania zat op de universiteit van Ljubljana waar ze design en architectuur studeerde. Een jaar later stopte ze om zich op modellenwerk te verrichten. Toch zul je haar zien op de lijst met alumni op de wikipediapagina van de universiteit. Ze is de eerste First Lady zonder diploma sinds een lange tijd geleden. Tijdens de verkiezingen was dit een gevoelig onderwerp. Een biografie van Donald Trump werd uitgedeeld in het Republikeinse Comité. Daarin stond dat ze als model begon nadat ze “afstudeerde in architectuur en design aan een universiteit in Slovenië.” Toen bekend werd dat ze niet afgestudeerd was, besloten de Trumps de biografie compleet van de website te verwijderen. Oeps.

She Does Not Have A Degree

Ze Heeft Geen Diploma

Haar Eigen Sieradenmerk

In 2010 lanceerde Melania haar eigen sieradenmerk met behulp van QVC. Veel mensen die naar de website van het Witte Huis gingen zagen meer dan alleen haar biografie en liefdadigheidsbezigheden. Ze vonden ook een lijst met tijdschriftcovers waar ze op stond en details over de sieraden.

Her Own Jewelry Line

Haar Eigen Sieradenmerk

Haar Werk Als Model

In het verleden heeft ze op de voorpagina’s gestaan van tijdschriften als Glamour, GQ, Vanity Fair en Vogue. Gedurende haar loopbaan heeft ze ook met een aantal getalenteerde fotografen gewerkt. Onder anderen met Helmut Newton, Mario Testino en Patrick Demarchelier heeft ze gewerkt.

Her Work As A Model

Haar Werk Als Model

Niet Haar Echte Achternaam

Melania werd niet geboren met de naam die we nu voor haar gebruiken. Toen ze nog modellenwerk deed in Italië begon ze een nieuwe naam te gebruiken. Haar echte naam is Knavs maar ze gebruikte de Duitse versie: Knauss. Dat was vast praktischer.

Not Her Real Surname

Niet Haar Echte Achternaam

Ze Is Meertalig

Het is altijd cool om van mensen te horen dat ze meerdere talen spreken. Sommige bronnen beweren dat Melania maar liefst zes talen spreekt. CNN schrijft dat ze Sloveens, Engels, Frans, Duits, Servisch en Italiaans spreekt. Aan de andere kant kon haar zoon Barron naar verluidt al op zijn derde Engels, Sloveens en Frans! Ze is echter niet de enige meertalige First Lady. Louisa Adams sprak Nederlands. Pat Nixon kon Spaans. Lou Hoover sprak Mandarijn net zoals haar man Herbert Hoover. Naar verluidt spraken ze dit in het Witte Huis om meer privacy te hebben.

She Is A Polyglot

Ze Is Meertalig

Haar Tweede Trouwjurk

Hoewel Melania wel 200.000 dollar uitgaf aan haar trouwjurk, weerhield dit haar er niet van om een tweede te dragen. Het stel ging uit elkaar niet lang nadat hun relatie begon maar een half jaar later kwamen ze weer samen. In 2004 raakten ze verloofd. Ze gaven elkaar het jawoord op een winterse bruiloft in Florida. Er waren veel belangrijke en beroemde mensen op het evenement maar dat is geen verrassing omdat ze beiden zulke prominente mensen zijn. Laten we eens kijken naar de tweede jurk die Melania die dag droeg. Het was niet makkelijk om de hele tijd haar zware en dure Dior jurk mee te zeulen en dus droeg ze later een Vera Wang jurk met een hoge rok.

Her Second Wedding Dress

Haar Tweede Trouwjurk

Een Stijltransformatie

Door de jaren heen is de stijl van Melania Trump best wel veranderd. Laten we eens kijken hoe haar stijl door de jaren is getransformeerd. Vroeger had ze diepe decolletés en pailletten maar tegenwoordig zijn het vaker elegante en conservatieve pakken. In de jaren 90 was ze fan van kleren met juwelen borduursels. Kijk maar eens naar deze jurk. Deze droeg ze in 1999 op de 27e Fragrance Foundation Fifi Awards. Dit evenement wordt ook wel beschreven als de “Oscars van de parfumindustrie”. Het wordt gehouden door de Fragrance Foundation, een organisatie die eer betoont aan prestaties in de industrie.

A Style Transformation

Een Stijltransformatie

Haar Witte Bontjas

In 2002 droeg ze verschillende bontjassen. Bekijk deze lange witte jas waardoor ze net leek op een personage uit The Chronicles of Narnia! Ze droeg dit tijdens de Victoria’s Secret Show in 2002. Sindsdien draagt ze echter geen bont meer, legde Stephanie Grisham uit, die haar woordvoerster was. Pamela Anderson plaatste op Twitter een bedankbriefje dat ze van Melania had gekregen vanwege haar nepbonten cadeau.

Her White Fur Coat

Haar Witte Bontjas

Advertentie