De Verbazingwekkende Waarheid Over Het Onbekende Diertje Dat Hij Van De Straat Redde

Gepubliceerd op 03/18/2021
Advertentie

Terwijl hij aan het rondzwerven was onder het genot van de zonneschijn in Florida, kwam Jeff Longo een pluizig diertje tegen op de stoep. Deze man had geen ervaring met het grootbrengen van dieren. Hij was echter wel een meelevend en gevoelig persoon. Soms is dat al genoeg. Met de hulp van het internet, kun je alles aan! Hij liet zijn gebrek aan ervaring niet in de weg staan van zijn missie om het arme dier weer gezond te maken. Hij was echter geschokt toen hij de waarheid ontdekte over dit eigenaardige beestje…

The Shocking Truth About The Unknown Creature That He Rescued From The Street

De Shockerende Waarheid Over Het Beestje Dat Hij Van De Straat Redde

Aan De Wandel

Het verhaal vond plaats in 2013. Terwijl hij aan de wandel was vond Jeff Longo een harig schepseltje. De man uit Tampa vond dat het beestje er niet super uitzag. Hij beredeneerde dat de intense hitte zijn tol eiste voor het arme dier.

Out On A Walk

Aan De Wandel

Het Ging Niet Goed Met Haar

Later beschreef Longo dat het kleine dier “halfdood” was toen hij haar voor het eerst zag. Hij wist dat hij er iets aan moest doen! Hij had nog geen idee wat maar hij was vastberaden om het beestke niet aan haar lot over te laten in deze omstandigheden. Uiteindelijk bracht hij het naar zijn huis in St. Petersburg (Florida).

She Was Not Doing Well

Het Ging Niet Goed Met Haar

Hij Noemde Haar Biscuits

Na een tijdje besloot hij om het een naam te geven. Het werd Biscuits en hij bracht haar zelf groot. Hij wist misschien niet goed hoe dat moest maar hij wist dat ze zorg nodig had. We zijn blij dat  het beestje in goede handen was. Zij vast ook!

He Called Her Biscuits

Hij Noemde Haar Biscuits

Geen Enkel Idee

Zoals je je wel kan voorstellen was het onhandig dat hij geen flauw idee had wat Biscuits voor dier was. Als hij het had geweten, had hij kunnen uitvogelen hoe hij haar moest opvoeden. Daarom ging hij op onderzoek uit. Als je iets niet weet kan je altijd het internet vragen om hulp.

Not A Single Clue

Geen Enkel Idee

Gevraagd Aan Reddit

Longo ging naar Reddit om te vragen of iemand een idee had wat voor dier ze was. Helaas kwamen de meeste reacties van mensen die hem zeiden dat hij Biscuits niet helemaal zelf zou kunnen grootbrengen. Hij liet het hem echter niet tegenhouden. Na wat meer graven kwam hij op het antwoord wat hij zocht.

Asking Reddit For Leads

Gevraagd Aan Reddit

Een Zuidelijke Vliegende Eekhoorn

Hij kwam erachter dat Biscuits eigenlijk een zuidelijke vliegende eekhoorn was. Deze soort leeft normaal gesproken in bossen. Ze gebruiken bomen als hun habitat. Daarnaast zag Longo dat ze leefden op een dieet van zaden, vruchten, noten en insecten. Ze eten ook soms vogels en eieren.

A Southern Flying Squirrel

Een Zuidelijke Vliegende Eekhoorn

Meer Over Deze Diertjes

De zuidelijke vliegende eekhoorn is een nachtelijk knaagdier. Jonge eekhoorns zijn vaak vastgeplakt aan hun moeder totdat ze ongeveer 2 maanden oud zijn. Biscuits was om één of andere reden gescheiden van zijn familie geraakt. Dit betekende dat Longo haar moeder nu maar moest vervangen.

More About These Animals

Meer Over Deze Diertjes

Waar Hij Ook Ging

Twee maanden lang bracht hij het dier met zich mee waar die ook heenging. Het beestje ging zelfs mee naar zijn werk! Hij gaf haar de fles, gevuld met melk voor puppies, om ervoor te zorgen dat ze gezond was.

No Matter Where He Went

Waar Hij Ook Ging

Het Was Het Allemaal Waard

Zijn moeite werd beloond. Elke dag werd Biscuits sterker en groter. Een paar maanden later was ze volledig volwassen en in goede gezondheid. Het was fantastisch dat Longo haar het cadeau om te leven had gegeven terwijl hij geen enkel idee had gehad wat ze was. Daarnaast kreeg ze ook een nieuwe familie.

It Was All Worth It

Het Was Het Allemaal Waard

Ze Had Andere Vrienden

Naast haar surrogaatmoeder, kreeg de eekhoorn ook viervoetige vrienden als nieuwe familie. We hebben het over de honden in het Longo huishouden! Het is niet nodig om bezorgd te raken. Hij was namelijk extra oplettend om ervoor te zorgen dat ze haar niet per ongeluk zouden verpletteren.

She Had Other Friends

Ze Had Andere Vrienden

Geen Overlevingskans

Biscuits was grootgebracht met de hand sinds ze heel jong was dus is er een kleine kans dat ze zou overleven in het wild. Desondanks is het haar gelukt om van veel dingen in het huis af te springen. Longo vertelde, “ze rent om me heen alsof ik een grote boom ben… dan springt ze op dingen en springt ze weer terug… raakt opgewonden… begint tsjilpen… en het hele traject weer opnieuw.

No Chance Of Survival

Geen Overlevingskans

Hoe Het Met Ze Gaat

Over het algemeen gaat alles gezwind in het Longo huishouden. Hij gaf echter toe dat er een keer was dat hij haar kwijtraakte. We zijn er zeker van dat dit stressvol was. Longo zei, “Toen ze mobiel werd voor het eerst, ontsnapte ze… de volgende ochtend vond ik haar in de badkuip.”

How They Are Doing

Hoe Het Met Ze Gaat

Zijn Kleine Pluisbol

Ze is misschien dan wel een tikkeltje ondeugend maar Longo is verliefd op haar en noemt haar “zijn kleine pluisbol.” Hij vertelde,”Ze heeft een groot hok en kan semi-vrij door het huis als ik beschikbaar ben om haar in de gaten te houden. Ze zou het nu nog geen vijf minuten uithouden in het wild. Ze is supervriendelijk naar mensen en niet bang voor dieren.”

His Little Fluffball

Zijn Kleine Pluisbol

Het Is Nu Ook Haar Huis

Het lijkt erop dat Biscuits helemaal op haar gemak is in zijn huis. Ze hangt vaak in een hangmat of spendeert haar tijd in zijn overhemdzak! Dat is haar favoriete spot. Ze zijn optimistisch over de toekomst. Vliegende eekhoorns leven voor zo’n 10 jaar binnenshuis.

It Is Now Her Home Too

Het Is Nu Ook Haar Huis

Nadat Ze Weer Gezond Was

Nadat hij Biscuits weer gezond had gemaakt, bewees Longo het ongelijk van de critici. Hij ging terug naar Reddit om aan te tonen dat hij een succesvolle surrogaatpluisouder was. Hij deelde zelfs een hoop foto’s die het herstel van het beestje toonden.

After Nursing Her Back To Health

Nadat Ze Weer Gezond Was

Hun Herinneren Aan Wie Hij Is

Hij begon de post met de Reddit gemeenschap eraan herinneren wie hij was. In de post vertelt Longo de andere gebruikers, “ik postte foto’s op Reddit op die dag en er waren een hoop betweters die zeiden dat ze zou overlijden omdat ik geen dierenrehabilitator ben.” Wat had ie nog meer kunnen zeggen?

Reminding Them Who He Is

Hun Herinneren Aan Wie Hij Is

Gewoon Een Kleine Update

“Nou, Biscuits is nu ongeveer 3 maanden oud en ze is helemaal geweldig… en gezond,” zo ging hij door. Daarnaast deelde hij wat fascinerende feitjes over zijn pluizige vriend! In de post, zei Longo ook, “Haar favoriete eten is pecannoten en ze geniet ervan om overal op te springen en de honden te terroriseren.

Just A Little Update

Gewoon Een Kleine Update

Ze Stonden Met Hun Mond Vol Tanden

Door deze post stonden de kritische Reddit gebruikers met de mond vol tanden. Veel van hen feliciteerden Longo met deze succesvolle onderneming. Het was bewonderenswaardig dat hij haar gezond had gemaakt ondanks zijn gebrek aan ervaring. Daarbovenop waren ze ook verrukt om te zien hoe schattig de eekhoorn was!

They Ate Their Words

Ze Stonden Met Hun Mond Vol Tanden

Hoe De Anderen Reageerden

“Vanaf nu is het mijn levensmissie om een schattig diertje te hebben dat leeft in de zak van mijn shirt,” zei één van de gebruikers. Aan de andere kant zei iemand, “Iedereen moet een zakeekhoorn als sidekick hebben.” Denk jij dat dat een goed idee is? Wij zouden het geweldig vinden als dit een trend wordt in de toekomst.

How The Others Reacted

Hoe De Anderen Reageerden

Voor Dieren Zorgen

Maar het blijkt dat je niet per se zo ver hoeft te gaan om een arm beestje te verzorgen. De goede Samaritaan in het volgende verhaal kwam namelijk in dezelfde situatie toen hij thuiskwam. Toen hij zijn appartement in New York binnenliep, zag hij een schepseltje op zijn bed!

Giving Animals TLC

Voor Dieren Zorgen

Waarom Ze Naar Binnen Gaan

Veel beestjes gaan naar binnen om de moeilijkheden buiten uit de weg te gaan. Er was echter iets bijzonders aan de bezoeker in deze kwestie. Op het bed lag een ongelooflijke verrassing onder het kussen. Er lagen twee babydiertjes! Maar hoe zijn ze daar überhaupt terecht gekomen?

Why They Head Indoors

Waarom Ze Naar Binnen Gaan

Klein Duimpje

Één van de dieren heet nu Klein Duimpje. Haar naam komt niet alleen rechtstreeks uit een sprookje, hetzelfde geldt voor haar achtergrondverhaal! Haar verhaal is in ieder geval niet fictief. Het begon allemaal op een koude ochtend in New York in maart 2016.

Little Thumbelina

Klein Duimpje

Hoe Ze Daar Terechtkwamen

De jammerlijke waarheid is dat bouwvakkers het nest hadden vernietigd van hun moeder. Hierdoor was het arme dier dakloos! Uitendelijk vond de zwangere moeder een nieuwe bevallingsplek. Als je het ons vraagt moet je nooit de kracht van het moederlijke instinct onderschatten.

How They Wound Up There

Hoe Ze Daar Terechtkwamen

Door Een Open Raam

Specifieker gesproken klom het dier naar een appartement op de tiende verdieping. Ze klom naar binnen via een open raam. Het was er warm en comfortabel en dus de perfecte plek om van twee dochters te bevallen. Daarna begon ze het nest opnieuw te maken zodat ze veilig zouden zijn.

Through An Open Window

Door Een Open Raam

Terwijl Ze Buiten Waren

De huurder van het appartement was buiten toen het diertje langskwam. Toen hij terugkwam was hij verrast door wat hij zag. Er lagen bladeren, dennennaalden en takjes op zijn bed! De grootste verrassing was echter de twee oostelijke grijze eekhoorns die onder zijn kussen lagen.

While They Were Out

Terwijl Ze Buiten Waren

Hij Had Ook Geen Idee

Deze man wist niet wat hij moest doen met de eekhoorntjes. Hij had geen idee hoe hij ze kon helpen. Het was maar goed dat hij iemand kende die dat wel wist. Hij belde uiteindelijk een koppel van dierenrehabilitators. Michael en Christina Reyes waren een stel met ervaring in het zorgen voor eekhoorns.

He Had No Idea Either

Hij Had Ook Geen Idee

Zij Hadden Ervaring

Christina had zelfs al 10 jaar voor eekhoorns gezorgd. Michael was leraar op een middelbare school maar hielp haar wanneer mogelijk. Het stel kwam onmiddelijk langs. Toentertijd hadden de echtgenoot en echtgenote de hoop om ze moeder en de baby’s te herenigen.

They Had Experience

Zij Hadden Ervaring

Twee Uur Later

Maar slecht twee uur na de bevalling was de moeder twijfelend over teruggaan naar haar baby’s. Ze was waarschijnlijk doodsbang voor de aanwezigheid van de redders en hun acties. Dat zei Christina toen ze tegen de Daily Mail praatte op 6 november 2018.

Two Hours Later

Twee Uur Later

Ze Kwam Niet Terug

“Ze bleef maar materiaal brengen om haar nest te bouwen maar ze nam haar baby’s niet terug,” vertelde Christina. Jammer genoeg hield dit aan ook al probeerden ze haar te laten zien dat het veilig was. Een paar uur daarna stopte de eekhoorn helemaal met bezoeken. Een enorme tragedie gebeurde ten gevolge hiervan.

She Did Not Return

Ze Kwam Niet Terug

Één Van Hen Overleed

Zoals je misschien al hebt geraden overleed één van de baby’s in afwezigheid van de moeder. Het Reyes-koppel besloot om de ander mee te nemen. Ze noemde haar Klein Duimpje, naar de hoofdpersoon uit een sprookje van Hans Christian Andersen. De redders besloten haar groot te brengen en uiteindelijk terug in het wild vrij te laten.

One Of Them Died

Één Van Hen Overleed

Wat Ze Met Hen Doen

“Bijna alle eekhoorns die we opvangen zijn gered en later vrijgelaten in het wild,” staat er in een statement op de officiële blog van de eekhoorn. “Maar Klein Duimpje was een speciaal geval.” Door de bijzondere omstandigheden rondom de geboorte van het eekhoorntje en wat er daarna gebeurde, groeide het diertje best wel anders op.

What They Do With Them

Wat Ze Met Hen Doen

Haar Achtergrondverhaal

In de blog, zeiden ze, “Door het abnormale geboorteseizoen en het overlijden van haar zus, groeide Klein Duimpje helemaal alleen op en leerde ze niet om te gaan met andere eekhoorns. Toen het reguliere geboorteseizoen begon was Klein Duimpje al voorbij de periode waarin ze kon hechten aan anderen van haar soort.

Her Backstory

Haar Achtergrondverhaal

Een Kans Op Leven

Hierom nam het Reyes stel haar naar een dierenarts gespecialiseerd in wilde dieren. De experts kwamen erachter dat de natuurlijke habitat van een eekhoorn niet veilig voor haar was. Ze hadden de optie haar te laten euthaniseren maar dat wilde niemand. Uiteindelijk wilden de redders haar een kans geven op leven.

A Chance At Life

Een Kans Op Leven

Hun Eigen Huisdier

De familie Reyes besloot uiteindelijk om Klein Duimpje te adopteren als hun eigen huiseekhoorn. Het is maar goed dat ze deze keuze maakten. Het ziet er naar uit dat de eekhoorn een kort leven had gehad als dit niet was gebeurd. Klein Duimpje is namelijk niet een typische eekhoorn.

Their Very Own Pet

Hun Eigen Huisdier

Toen Ze Andere Eekhoorns Ontmoette

Maar hoe reageerde Klein Duimpje toen ze andere dieren van haar eigen soort ontmoette? “Toen we probeerde haar te introduceren aan andere eekhoornbaby’s, isoleerde ze zichzelf,” deelde Christina Reyes met de Daily Mail. Verder vertelde ze, “Ze rolde haarzelf op tot een bal en wilde niks met ze te maken hebben.”

When She Met Other Squirrels

Toen Ze Andere Eekhoorns Ontmoette

Langer Dan Normaal

“Ze liep op de grond,” vertelde Christina. “Ze hield er niet van om te klimmen of te springen.” De blogpost gaat ook in op de ontwikkeling van Klein Duimpje, die traag was vergeleken met andere eekhoornbaby’s. Ze opende haar ogen niet na vier of vijf weken. Het kostte haar negen weken om dat te doen!

Longer Than Usual

Langer Dan Normaal

Niet Als Andere Eekhoorns

“Ze is overal bang voor,” vertelde ze. “We namen haar naar het park en ze gedroeg zich alsof ze in een spookhuis was. Ze houdt niet van de kou. Ze rolt zichzelf op als een bal. De buitenwereld is niet voor haar.” Desondanks is ze perfect volgens haar menselijke moeder en vader.

Not Like Other Squirrels

Niet Als Andere Eekhoorns

Ze Waren Niet Bezorgd

Ze maken zich niet vaak zorgen over het feit dat Klein Duimpje weinig eekhoornachtige dingen doet. In plaats daarvan overladen ze haar met liefde, zoveel als ze kunnen. De eekhoorn geniet hier duidelijk van, al de knuffels van ma en pa. Ze kijkt zelfs tv. Haar dieet bestaat uit avocado, rucola, boerenkool en erwten.

They Were Not Worried

Ze Waren Niet Bezorgd

Ze Is Hun Baby

“Ik hou zoveel van Klein Duimpje,” vertelde Christina. Daarnaast zei ze, “Mijn man en ik wisten dat we nooit kinderen wilden maar Klein Duimpje is onze baby. Ze is mijn beste vriendinnetje; elke dag kijk ik ernaar uit om tijd met haar door te brengen. Als ik me minder voel komt ze naar me toe om te knuffelen.”

She Is Their Baby

Ze Is Hun Baby

Een Eekhoornambassadeur

Hoewel Klein Duimpje niet erg geïnteresseerd lijkt in haar mede-eekhoorns, doet ze toch iets voor haar soort. “Klein Duimpje is nu onze kleine eekhoornambassadeur,” staat op de blog. “Ze helpt ons mensen te leren hoe belangrijk het is om wilde dieren te respecteren en goed voor ze te zijn, en de boodschap te verspreiden dat ‘elk klein leven is groot voor diegene die het leeft.'”

An Ambassador Squirrel

Een Eekhoornambassadeur

Advertentie