Familie Adopteert Hond Op Vakantie Maar Maken Een Vergissing

Gepubliceerd op 05/05/2020
Advertentie

Vakantie Met Familie

Su Yun kon niet wachten om met haar familie op vakantie te gaan. Ze wilde echt wat quality time met hen doorbrengen. Zij en haar gezin wonen in Kunming City, Yunan in China.

Vakantie Met Familie

Iets Onverwachts

Er gebeurt iets heel onverwachts tijdens die vakantie. De familie kwam terug met een hond! Na een paar weken thuis, realiseerde Su Yun zich dat er iets mis was met die hond. Maar toen ze het besefte, was het al veel te laat …

Iets Oncerwachts

Adopteren

Toen de familie de hond op vakantie zag, werden ze meteen verliefd op hem. Ze wisten meteen dat ze hem mee naar huis moesten nemen en dat ze hem moesten adopteren.

Adopteren

Alle Benodigdheden

Yun deed veel onderzoek en dacht dat ze precies wist waar ze aan begonnen was. Ze kocht alle benodigdheden voor de hond, zoals een halsband, een riem, een hondenmand, shampoo en een naamplaatje. het ging allemaal heel goed totdat er dingen waren die niet klopten…

Alle Benodigdheden

Geen Gemakkelijk Leven

Su Yun had niet het gemakkelijkste leven. Ze werkte heel hard en vond dat het tijd werd om een welverdiende vakantie te nemen. Ze wilden echt wat tijd om te ontspannen en uit te rusten.

Geen Gemakkelijk Leven

Puppy Tegenkomen

De familie had geen idee dat deze specifieke vakantie hun hele leven zou veranderen! Ze hadden samen een geweldige tijd en dachten nooit dat ze iets nieuws in hun leven nodig hadden totdat ze een nest puppy’s tegenkwamen.

Puppy Tegenkomen

Kinderen Waren Blij

Het gezin wilde al heel lang een hond adopteren, maar ze hadden nooit verwacht dat ze zo’n beslissing zouden nemen op vakantie. De schattige puppy’s maakten de kinderen van Su Yun en haar man erg blij en ze smeekten hen om er een te adopteren.

Kinderen Waren Blij

Levensveranderende Beslissing

Su besefte toen niet dat het adopteren van deze hond haar leven en dat van haar familie voor altijd zou veranderen. Ze kwamen deze schattige puppy tegen tijdens hun vakantie en besloten hem te adopteren.

Levensveranderende Beslissing

Little Black

Nadat de familie de kleine puppy naar huis had gebracht, wilden ze echt een passende naam voor hem vinden. Uiteindelijk besloten ze hem ‘Little Back’ te noemen. Ze waren dolblij met hun nieuwe vriend thuis.

Little Black

Opgelucht

De hond voelde zich meteen thuis! Hij had geen probleem met eten, hij at meteen alles wat ze hem gaven. Su was erg opgelucht en gelukkig. Het was erg belangrijk voor haar dat hij zich prettig bij hen zou voelen.

Opgelucht

Ongelooflijke Resultaten

De kleine pup reageerde extreem goed op zijn eten. Daar waren ze heel blij mee, want hij zou zo uitgroeien tot een gezonde Tibetaanse Mastiff. En dat is inderdaad precies wat er is gebeurd! een maand later zagen ze al ongelooflijke resultaten.

Ongelooflijke Resultaten

Tibetaanse Mastiff

Tibetaanse Mastiffs worden meestal hee groot, en de persoon die de puppy aan de familie heeft verkocht, vertelde hen dat hij bij het bereiken van de volledige grootte 0.6 meter lang zou kunnen worden. Dat vond de familie niet erg. Ze wisten toen niet dat hun puppy veel meer ging groeien dan dat…

Tibetaanse Mastiff

Nieuwsgierig

Het gezin realiseerde zich dat de hond veel sneller groeide dan verwacht. Daar maakten ze zich een beetje zorgen over, maar omdat ze nieuwsgierig waren zeiden ze niets.

Nieuwsgierig

Staan

Su kwam op een dag thuis en zag ‘Little Black’ iets doen wat ze niet veel honden heeft zien doen. Hij was aan het staan! Het rare was dat hij er toen niet uitzag als een hond.

Staan

Binnen Of Buiten

De vakantie kwam ten einde en het was tijd om hun puppy mee naar huis te nemen. Ze moesten een aantal beslissingen nemen, zoals waar de hond zou slapen. Binnen of buiten?

Binnen Of Buiten

Binnen Slapen

Su besloot dat ze hem in het huis zouden laten slapen. Ze wilden dicht bij hem zijn, ook al was het klimaat goed voor hem om buiten te slapen. Ze zeiden dat als hij eenmaal wat groter zou worden, ze hem buiten zouden zetten.

Binnen Slapen

Voedsel

Su realiseerde zich dat ‘Little Black’ niet geïnteresseerd was in het eten dat ze hem gaf. Alles wat hij accepteerde om te eten was het voedsel dat de familie ook at.

Voedsel

Kieskeurig

Ze kwamen tot de conclusie dat hij gewoon een kieskeurige hond was en een beetje verwend. Hij at nog steeds fruit en noedels, dus daar maakten ze zich niet al te veel zorgen over.

Kieskeurig

Little Black Heeft Eetlust

Su realiseerde zich al snel dat ze een waanzinnig bedrag aan ‘Little Black’s eten’ besteedde. Hij had een grote eetlust en at elke dag 2 grote emmers noedels en een hele doos fruit. Zij en haar familie beseften heel snel dat hij een heel bijzondere hond was.

Little Black Heeft Eetlust

Overgewicht

Na een jaar besloot de familie dat het tijd was om wat veranderingen aan te brengen. Hun hond had duidelijk overgewicht en het was tijd voor een dieet. Ze gaven hem veel te veel voedsel

Overgewicht

Heel Groot

Su was niet voorbereid op hoe groot hun hond is geworden. Zelfs als ze wist dat hij een grote hond zou worden, werd hij veel groter dan wat de verkoper hen had verteld. Toen hij 2 jaar oud werd, was hij al 2 meter lang en woog hij 110 kilogram.

Heel Groot

Gigantisch

Little Black overtrof ieders verwachtingen. Hij was gigantisch! Hij werd zo groot toen hij twee werd, dat de familie zelfs bang voor hem begon te worden. Niemand had ooit verwacht dat hij zo groot zou worden.

Gigantisch

Bleef Groeien

De familie maakte zich al snel zorgen. Naarmate de dagen verstreken, bleef hun hond te groeien en wisten ze niet meer wat ze moesten doen met zo’n grote hond in huis. Ze merkten dat hij veel eigenschappen had dat ze eerder niet hadden gezien. 

Bleef Groeien

Grote Tanden

Behalve dat hij zo groot was en op zijn achterpoten kon staan, had Little Black ook echt grote tanden. Su was bang voor haar hele gezin en wist niet meer wat ze aan de situatie kon doen.

Grote Tanden

De Hond Uitlaten

Niet alleen de familie was bang voor hem, maar de buren begonnen ook te beseffen dat hij een anders was dan normale honden. De hond uitlaten begon echt moeilijk te worden omdat hij veel langer was dan Su.

De Hond Uitlaten

Te Groot

Na een tijdje besloten ze dat Little Black te groot was om in het huis te wonen en ze brachten hem naar buiten. Ze bouwden voor hem een geïmproviseerd hondenhok in de tuin.

Te Groot

Grommen

Langzaam begon alles voor Su logisch te worden. In plaats van tegen alles te blaffen en het huis te behoeden voor potentiële indringers, hoorde ze haar hond grommen .Dat is iets wat ze een hond nooit heeft horen doen, en toen besefte ze zich dat hij misschien niet was wat ze dacht dat hij was.

Grommen

Zorgen Maken

Nadat Su zag dat haar hond nog meer groeide, begon ze zich echt zorgen te maken. Ze zocht het gedrag van Tibetaanse Mastiffs op, maar dat kalmeerde haar niet, omdat Little Black zich heel anders gedroeg dan wat ze daar zeiden. Ze besloot een foto van hem online te plaatsen. Een dierenarts nam contact met haar op en vertelde haar dat ze meteen contact moest opnemen met de politie!

Zorgen Maken

Iets Klopt Niet

De familie begreep al snel dat Little Black niet was wat ze dachten dat hij was. Hij gromde de hele dag en ze hoorden hem niet eens een keer blaffen.

Iets Klopt Niet

Iets Anders

Toen de familie Little Black adopteerde, dachten ze dat ze een puppy kregen, maar in plaats daarvan kregen ze iets totaal anders … Het was iets dat ze nooit hadden kunnen voorspellen.

Iets Anders

Zwarte Beer

De dierenarts vertelde Su dat Little Black niet de onschuldige hond was die ze dacht dat hij was, maar een zwarte beer! Hij was niet alleen een zwarte beer, maar een Aziatische zwarte beer. Deze dieren kunnen tot twee meter lang worden en 200 kg wegen. 

Zwarte Beer

 

In De War

Na het horen van dit nieuws was de familie erg in de war. Ze hielden van Little Black, maar ze wisten dat ze niet met een beer thuis konden leven. Ze waren bang voor wat hij hen kon aandoen.

In De War

Plaatselijke Reddingsteam

Su besloot dat ze niet verder kon gaan en Little Black alleen kon behandelen, dus nam ze contact op met het plaatselijke reddingsteam voor dieren. Ze wist dat ze meer wisten over hoe ze met de situatie moesten omgaan.

Plaatselijke Reddingsteam

Groot Risico

Su wist dat het thuis houden van Little Black een te groot risico was. het bezit van enige vorm van effectenbeurs was illegaal in China. Het was een misdaad die bestraft kon worden met gevangenisstraf.

Hulp

Dierentuin

Su besloot eerst contact op te nemen met de plaatselijke dierentuin voordat de autoriteiten erbij werden betrokken. Ze wist dat Little Black een nieuw huis nodig had omdat ze niet de gedachte kon verdragen dat hij zich tegen haar of haar kinderen ging keren.

Dierentuin

Geweigerd

De dierentuin wilde de beer niet meenemen omdat ze niet de juiste papieren voor hem had en geen geboorteakte had. Er was ook geen manier om contact op te nemen met de verkoper van Little Black.

Geweigerd

Politie

Blijkbaar heeft de dierenarts een tip gegeven aan de politie. Ze kwamen binnen een uur bij Su’s huis en brachten wildlife-experts mee. Ze deed haar best om met hen samen te werken, omdat ze wist dat Little Black op die manier een nieuw thuis kon vinden.

Politie

Niet geloven

Su en haar familie konden niet geloven dat ze twee jaar lang een beer in hun huis hadden grootgebracht. Ze dachten eerst echt dat hun kleine puppy een Tibetaanse mastiff was. Toen ze terugkeken, realiseerden ze zich dat Little Black toch wel op een kleine zwarte beer leek.

Niet geloven

Informatie Verzamelen

De autoriteiten bleven bij Su’s huis om zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Su gaf toe dat hoe meer Little Black groeide, hoe meer hij op een beer begon te lijken. Ze zei ook dat ze eerlijk gezegd bang is voor beren.

Informatie Verzamelen

Gezond

De natuurfunctionarissen gingen kijken naar de toestand van Little Black. Ze wilden zien of hij gezond was en of hij blessures had. Su was erg nerveus voor hun antwoorden, maar niemand kon dat opmerken.

Gezond

Goed Gevoed

De ambtenaren zeiden dat Su perfect voor Little Black zorgde! Hij was gezond en goed gevoed. Ze probeerden hem te kalmeren zodat ze hem naar het plaatselijke natuurcentrum konden brengen.

Goed Gevoed

Ongelooflijk Verhaal

Toen iedereen van dit ongelooflijke verhaal hoorde, kon niemand begrijpen hoe de familie niet besefte dat hun ‘hond’ een beer was! Su had twee jaar lang een gevaarlijke Tibetaanse beer in haar huis gehouden.

Ongelooflijk Verhaal

National Geographic

Het duurde niet lang voordat National Geographic hiervan hoorde en het verhaal publiceerde. Su en haar familie schaamden zich een beetje voor al deze aandacht. Ze begrepen ook niet hoe ze nooit beseften wat hun hond eigenlijk was.

National Geographic

Gevangenis

Su Yun was bezorgd over wat er ging gebeuren. Ze wist dat ze hiervoor waarschijnlijk in de gevangenis zou belanden. Iedereen was erg benieuwd naar dit interessante verhaal.

Gevangenis

Opgelucht

Veel mensen begonnen hun verhalen te delen nadat ze van Su’s verhaal hadden gehoord. Su was niet de eerste persoon die een geadopteerd dier had aangezien voor iets heel anders. Ze was opgelucht dat ze niet de enige was.

Opgelucht

Advertentie