Als Je Denkt Dat Deze Beroemdheden Engeltjes Zijn, Dan Heb Je Het Flink Mis

Gepubliceerd op 06/03/2021
Advertentie

Bekende mensen hebben het in veel opzichten veel makkelijker dan de rest van ons. Ze verdienen bijvoorbeeld meer geld dan de overgrote meerderheid van de bevolking. Altijd in de spotlight staan is echter ook lastig. Het ziet er naar uit dat roem iedereen corrumpeert. Niemand zou onbeleefd of vijandig moeten zijn, wat voor status ze dan ook hebben. Je zou denken dat publieke figuren altijd hun beste gedrag zouden vertonen maar soms is dat niet zo! Kijk eens naar deze sterren die weleens uit de slof zijn geschoten op een bepaald punt in hun leven. Denk je dat ze gelijk spijt hadden nadat het gebeurde?

You Are Quite Mistaken If You Thought These Celebrities Are Angels

Als Je Denkt Dat Deze Beroemdheden Engeltjes Zijn, Dan Heb Je Het Flink Mis

Pierce Brosnan

James Corden is de host van de The Late Late Show, die je misschien kent. Hij ontmoet veel sterren in zijn show. Het werd hem ooit gevraagd om de persoon te noemen die het onbeschoftst tegen hem was geweest. De komiek onthulde dat de acteur Pierce Brosnan hem ooit expres had geduwd tijdens een U2 concert.

Pierce Brosnan

Pierce Brosnan

Aaron Rodgers

Heb je gehoord over de tumultueuze relaties van de NFL quarterback Aaron Rodgers met actrice Olivia Munn en racer Danica Patrick? Om het nog erger te maken spreekt hij zijn hele familie nooit meer. Er moet iets vreselijks zijn gebeurd dat het zo ver is gekomen. Niemand zou natuurlijk zonder goede reden niet meer contact willen met één van de beste atleten ter wereld. We weten niet zeker wat er gebeurd is.

Aaron Rodgers

Aaron Rodgers

Mariah Carey

Je hoeft geen fan te zijn van Mariah Carey om te weten dat ze altijd een diva is geweest. Zelfs haar hechte vrienden hebben toegegeven dat ze weleens overdrijft. Ze zei ooit over Jennifer Lopez dat ze geen idee had “wie dat is.” Verder werd de zangeres al eens beschuldigd van onbeschoft gedrag tegenover haar staf. Dat gebeurde naar verluidt na het lipsync-incident.

Mariah Carey

Mariah Carey

Conor McGregor

Je hoeft MMA niet te volgen om te weten dat Conor McGregor zich vaak in de nesten werkt. Hij is verdachte in een seksueel misbruik-zaak in Ierland. Hij heeft ook een bus gesloopt met een dolley en in de gevangenis gezeten voor het vernietigen van de telefoon van een fan. Daarnaast heeft hij zich in het verleden weleens racistisch uitgelaten.

Conor McGregor

Conor McGregor

Tom Cruise

Je kent Tom Cruise vast en zeker en ook dat hij banden heeft met Scientology. Het lijkt echter alsof je hier niet over moet beginnen tegenover hem. Hij is in het verleden kritisch geweest op andere beroemdheden en is beschuldigd van controlerend gedrag op de filmset. In 2005 overschreed hij een grens toen hij zei dat Brooke Shields’ succes enkel door haar medicatie kwam.

Tom Cruise

Tom Cruise

Phil Mickelson

Phil Mickelson is een fantastische golfer maar misschien geen fantastische gozer. Hij staat er namelijk om bekend dat hij fans en andere atleten beklaagt. Hij negeert zijn fans als ze handtekeningen willen. Nog erger, hij heeft een gokprobleem en hij is betrokken bij handelen met voorkennis!

Phil Mickelson

Phil Mickelson

Julia Roberts

Er zijn vele prinsessen geweest in Hollywood en Julia Roberts is één van de bekendste van de afgelopen 20 jaar. Ze wordt echter gezien als dramaqueen. Volgens Steven Spielberg bleef ze erg lang in haar trailer en kwam ze te laat aan op de filmset tijdens het filmen van Peter Pan. Het was uiteindelijk naar verluidt zo erg dat iedereen haar “Tinkerbell” begon te noemen.

Julia Roberts

Julia Roberts

Pete Rose

Het zou geen verrassing moeten zijn dat Pete Rose op deze lijst staat als je iets over honkbal weet. Hij werd namelijk de sport uigeschopt nadat hij betrapt werd op omkoping en gokken op wedstrijden. De voormalige speler van de Reds was een echt heethoofd die graag zijn tegenstander aanpakte. Tijdens een All-Stars wedstrijd in 1970 deed hij dit bijvoorbeeld bij zijn vriend Roy Fosse.

Pete Rose

Pete Rose

Katie Couric

Katie Couric is een bekende journalist. Ken je haar? Waarschijnlijk wel. Desondanks stond ze eerder bekend om haar slechte manieren. Haar collega’s vertelden dit aan haar. In haar boek “Het Damesdispuut Van Het Nieuws”, besprak Sheila Weller hoe Couric vaak commentaar had op hoe de andere nieuwslezers zich kleedden.

Katy Couric

Katie Couric

Tom Brady

Wat Tom Brady allemaal heeft klaargespeeld in zijn loopbaan is echt waanzinnig. Maar hij is niet de meest galante quarterback die de NFL heeft gehad, laten we het zo zeggen. Toen hij voor de Patriots speelde kwam hij in het nieuws tijdens het Deflategate schandaal. Toen was er ook nog het schandaal met de geluidsopnames. Om nog maar niet te spreken over het feit dat hij zijn spullen pakte en naar Tampa Bay vertrok schijnbaar zonder enige reden.

Tom Brady

Tom Brady

Mel Gibson

Mel Gibson, vooral bekend als acteur en regisseur, heeft zijn stempel op de filmindustrie gedrukt, maar niet alleen in positieve zin. Toen hij werd aangehouden voor autorijden onder invloed in 2006, begon hij racistische opmerkingen te schreeuwen. Daarnaast bespotte hij de agenten. Hij besprak in een ander filmpje dat hij mannen en vrouwen niet gelijk vindt.

Mel Gibson

Mel Gibson

Dustin Johnson

Golf is niet de meest spannende sport op de planeet. Er zijn echter een paar golfers die vaak voor opschudding hebben gezorgd. Dustin Johnson is een goed voorbeeld. Hij werd beschuldigd van drugsmisbruik en flirten met de vrouwen van andere golfers voordat hij met Paulina Gretsky trouwde. Dat zijn allebei geen goeie dingen!

Dustin Johnson

Dustin Johnson

Charlie Sheen

Je zal vast niet verbaasd zijn dat deze man op de lijst ziet. De ster van Two and a Half Men was de hoogst betaalde acteur op televisie tot hij de producent en CBS beledigde en bedreigde. Charlie Sheen wenste hem “niks dan leed” toe. Je herinnert je misschien ook nog zijn getier over “tijgerbloed” en “winnen.” Bovendien helpt het niet dat hij 9/11 ontkent en hij in het verleden al vrouwonvriendelijke uitlatingen deed. Hij werd uiteindelijk vervangen door Ashton Kutcher in de sitcom, wat misschien maar goed ook was.

Charlie Sheen

Charlie Sheen

Antonio Brown

Herinner je je nog al het wangedrag van deze atleet toen hij het aan de stok had met de Pittsburgh Steelers? Antonio Brown wilde verkocht worden maakte ze zwart. Later werd hij ook door de Raiders weggestuurd. Hij werd tot de orde geroepen nadat hij ruzie met politieagenten had gemaakt.

Antonio Brown

Antonio Brown

Jennifer Anniston

Jay Mohr heeft in zijn podcast weleens een incident besproken dat zich voordeed voordat ze begonnen te werken op de filmset van Picture Perfect. Volgens de acteur schreeuwde Jennifer Aniston het uit toen ze hem zag. “Dit meen je niet! Zes gasten laten ze auditie doen! Zes… De enige waar ik een hekel aan heb, dat is degene die ze aannemen!” Dat was geen leuke opmerking om te maken. Blijkbaar moest hij regelmatig huilen op de filmset.

Jennifer Anniston

Jennifer Anniston

Michael Jordan

Michael Jordan is, zonder twijfel, één van de meest begaafde basketballers die ooit een bal oppikte. We kwamen meer over zijn obsessie met winnen te weten in een nieuwe docuserie. Hij was slechts in één ding geïnteresseerd: winnen, en zijn teamgenoten hebben dat ook geweten. Daarbovenop heeft hij ooit zwijggeld betaald aan een ex!

Michael Jordan

Michael Jordan

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence ziet er misschien uit als een maffe, herkenbare beroemdheid maar ze is toch anders dan je denkt. Toen ze in 2017 met Ben Stiller sprak voor Variety, onthulde ze dat ze opzettelijk gemeen doet. De actrice bekende dat ze in het openbaar soms “ongelooflijk grof” doet om ongevraagde aandacht te vermijden. Bovendien staat ze bekend als iemand die geen selfies wil nemen.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Serena Williams

Serena Williams is ontegenzeggenlijk begaafd als het op tennis aankomt. In het verleden had ze regelmatig een tirade middenin een wedstrijd. Ze gooide haar racket op de grond en noemde scheidsrechters “leugenaars en dieven” tijdens de US Open in 2018. Maar om eerlijk te zijn was dit niet helemaal onterecht.

Serena Williams

Serena Williams

Ellen DeGeneres

Ellen DeGeneres is, zonder twijfel, één van de bekendste talkshow presentatrices aller tijden. Desondanks is ze niet onomstreden. Als de camera niet aan staat schijnt ze een stuk gemener te zijn. Ook is het aan het licht gekomen dat haar werknemers niet goed behandeld zijn. Sommigen praten openlijk over hun interacties met haar. Één van hen beweerde dat de presentatrice eiste dat een restaurant een serveerster ontsloeg omdat haar nagellak was afgebroken!

Ellen Degeneres

Ellen DeGeneres

Tiger Woods

Tiger Woods heeft de reputatie dat hij een womanizer is, zoals je misschien al weet. Hij kwam namelijk op de voorpagina’s toen hij was vreemdgegaan op zijn vrouw met meerdere vrouwen. Zelfs daarvoor stond hij bekend als licht ontvlambaar. De golfer heeft al meerdere clubs gebroken.

Tiger Woods

Tiger Woods

Gwyneth Paltrow

Hier nog een diva uit de entertainmentindustrie. Gwyneth Paltrow heeft de reputatie van een beroemdheid met een gebruiksaanwijzing. Ze stelt hele hoge eisen aan de mensen in haar omgeving. Ze verkoos ooit roomservice boven een diner in een Londens restaurant met een Michelinster. Volgens Life & Style wil de actrice iemand die de douche schoonmaakt en droogt als ze naar de sportschool gaat omdat ze niet “kan douchen in iemand anders’ douchewater.”

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow

Terrell Owens

Vele dingen die Terrell Owens in het verleden heeft gedaan hebben zijn fans en critici boos gemaakt. Bijvoorbeeld hoe hij zijn touchdowns viert en dat hij in het gezicht spuugde van De Angelo Hall van Atlanta. Hij wist hoe hij het bloed onder onze nagels vandaan moest halen, daarom is hij ook zo bekend.

Terrell Owens

Terrell Owens

Johnny Depp

Johnny Depp is zijn hele carrière al omstreden, ondanks het feit dat hij één van de succesvolste acteurs is in Hollywood. Amber Heard beschuldigde hem van huiselijk geweld en naar verluidt misbruikte hij alcohol en drugs. Het hielp ook niet dat hij beschuldigd werd van het mishandelen van zijn bodyguards en het aanklagen van zijn eigen advocaten en managers! Hij staat er bekend om dat hij destructief is. Wil je een voorbeeld? De acteur haalde zijn hotelkamer overhoop in 1994.

Johnny Depp

Johnny Depp

Nick Saban

Nou, Nick Saban heeft nooit echt als lieverdje bekend gestaan. Dat zie je ook aan hoe direct en bot hij tegen de pers kan zijn. Zijn intimidatie werkt misschien op zijn spelers, maar zijn fans lijken het erg zwaar te verduren te krijgen. De coach verbiedt zijn spelers om met fans op wat voor manier dan ook om te gana.

Nick Saban

Nick Saban

Cameron Diaz

Cameron Diaz staat niet bekend als de aardigste persoon in de industrie. Vraag ons maar hoe ze met fans omgaat. Ze heeft de gewoonte om fans te negeren, zoveel zelfs dat Autograph Collector haar uitriep tot de beroemdheid die je het slechtst om een handtekening kan vragen. Naar verluidt zal ze hem niet geven maar klagen dat handtekeningen tijdverspilling zijn.

Cameron Diaz

Cameron Diaz

Advertentie